Vergelijk aanbiedingen

Prachtige ruime design appartementen Benitachell

03726 Benitachell, Alicante, Spanje
Start vanaf290.000€

Beschrijving

Deze design appartementen zijn gebouwd met de grootste zorg en kwaliteit door een firma met meer dan 50 jaar ervaring.

Eigen aan het complex zijn de zeer verzorgde gemeenschappelijke zones met ruimte voor ontspanning en relaxatie. Er is een gemeenschappelijk infinity zwembad met solarium om te ontspannen, een fitnessruimte met kleed en badkamers, een wellness zone met verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna, Turks bad, enz….
Naast dit zijn er de faciliteiten van het resort zelf met winkelgebied, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis- en paddlebanen, Lady Elizabeth International School, manege, strand en baaien met strandbars en dan nog eens de bekende badplaatsen in de buurt die allemaal zeer vlot bereikbaar zijn.

De appartementen in duplex stijl bestaan uit woningen op het gelijkvloers met tuin en woningen op de verdieping met een solarium. Alle woningen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers en de volledige woning is met vloerverwarming uitgerust. Bovendien is er een koud/warm airco systeem aanwezig en alle elektrische toestellen zijn inbegrepen.

Er zijn nog 4 gelijkvloerse woonunits beschikbaar. Ze hebben respectievelijk 177, 179 en 191 m² bebouwde oppervlakte en kosten 290.000, 300.000 en 310.000 €. Daarnaast is ook het showhuis nog te koop voor 272.165 € met 157 m² bebouwde oppervlakte.

 

Detail

 • Icon
  Eigenschap ID
  VAP-MG
 • Icon
  2
  slaapkamers
 • Icon
  2
  badkamers
 • Icon
  Eigenschap Grootte
  177 m²
 • Icon
  Parkeerplaats
  Garage