Vergelijk aanbiedingen

Super mooie luxe design appartementen met zeezicht Benitachell

03726 Benitachell, Alicante, Spanje
Vanaf 513.000€

Beschrijving

Dit in aanbouw zijnde project heeft enorm veel succes door de perfecte ligging en de zeer hoge graad van afwerking van de luxe design appartementen. Ze worden dan ook gebouwd door een gespecialiseerde firma met meer dan 50 jaar ervaring.

Elke woning heeft minstens 240 m² bebouwde oppervlakte en bestaat uit 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Alle ruimtes zijn zo geconstrueerd dat er zo veel mogelijk lichtinval is gecombineerd met een optimaal gebruik van het spectaculaire zeezicht. Alles is zeer functioneel en efficiënt ingericht.

Er is steeds een overdekte parkeerplaats met berging inbegrepen die bovendien een pré-installatie heeft voor opladen van elektrische voertuigen.

De prijzen schommelen tussen 488.000 en 578.000 €.

Eigen aan het complex zijn de zeer verzorgde gemeenschappelijke zones met ruimte voor ontspanning en relaxatie. Er is een gemeenschappelijk infinity zwembad met solarium om te ontspannen, een fitnessruimte met kleed en badkamers, een wellness zone met verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna, Turks bad, enz….
Naast dit zijn er de faciliteiten van het resort zelf met winkelgebied, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis- en paddlebanen, Lady Elizabeth International School, manege, strand en baaien met strandbars en dan nog eens de bekende badplaatsen in de buurt die allemaal zeer vlot bereikbaar zijn.

Detail

 • Icon
  Eigenschap ID
  VAP-BI
 • Icon
  3
  slaapkamers
 • Icon
  2,3
  badkamers
 • Icon
  Eigenschap Grootte
  240 m²
 • Icon
  Overdekte parkeerplaats
  Garage