Vergelijk aanbiedingen

Zeer aantrekkelijke woning met privé garage in nieuwstaat Villamartin

03189 Villamartin, Alicante, Spanje

Beschrijving

Deze moderne stadswoning wordt momenteel te koop aangeboden en is in absolute nieuwstaat, ze is trouwens pas in 2017 gebouwd en amper bewoond geweest.

Er zijn 3 slaapkamers, met ingemaakte kasten, en 3 badkamers waarbij 1 slaapkamer en 1 badkamer zich op het gelijkvloers bevinden. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, een dampkap, microgolf en oven. Alle ramen zijn van rolgordijnen en rolluiken voorzien. Zowel op het gelijkvloers als op de verdieping zijn er extra ingebouwde kasten aanwezig. Er zijn aparte airco units voor het gelijkvloers en voor de verdieping en ze zijn ook apart regelbaar. De 2 units staan trouwens op het zeer ruime solarium van ongeveer 50 m². Dat solarium is rondom voorzien van een zeer stevige constructie met rolgordijnen zodat je hier altijd in alle privacy van de rust en de zon kunt genieten. De zon is er trouwens op elk moment van de dag wel ergens in deze woning.

De woning is oost gericht en ‘s morgens vroeg geniet je dus al van de ochtendzon die tot ongeveer 15 a 16 uur het inkom terras verwarmt. Terrassen zijn er trouwens overal, zowel vooraan als achteraan op het gelijkvloers, maar ook op de verdieping en natuurlijk is er ook nog het dakterras zoals reeds vermeld !

De woning wordt bemeubeld verkocht. Ook deze meubels zijn trouwens van uitstekende kwaliteit.

Een andere grote troef van deze woning, naast de uitzonderlijk grote privé garage van ongeveer 68 m², is de mogelijkheid om een privé lift in te bouwen ! Werkelijk een unicum in deze regio !

Je geniet in deze residentie van de gemeenschappelijke tuin met speelruimte voor de kleinsten en met 2 grote zwembaden waarvan er één verwarmd is ! De maandelijkse kost is heel laag en bedraagt ongeveer 40 €.

Dit complex ligt zeer strategisch in een enorm populaire buurt op amper 3 km van de Middellandse Zee en slechts 1.5 km van het reusachtige La Zenia Boulevard Shopping Center. Er zijn een 4 tal gerenommeerde golfbanen in de onmiddellijke nabijheid. Je vindt hier werkelijk alles binnen wandelafstand en toch is het hier heel rustig door de ligging aan de rand van een agrarische zone waar er niet gebouwd mag worden.

 

Detail

 • Icon
  Eigenschap ID
  JA
 • Icon
  3
  slaapkamers
 • Icon
  3
  badkamers
 • Icon
  Eigenschap Grootte
  102 m²
 • Icon
  Ondergrondse zeer ruime privé garage
  Garage
 • Icon
  Bouwjaar
  2017