Vergelijk aanbiedingen

Zeer ruime moderne appartementen Villamartin UITVERKOCHT

03189 Villamartin, Alicante, Spanje
Vanaf193.000€

Beschrijving

Dit nieuw complex ligt ideaal op amper 3 km van de Middellandse Zee, juist buiten een commercieel centrum met alle mogelijke winkels, restaurants, bars, apotheek en noem het maar op.
Bovendien beschik je in de onmiddellijke omgeving over maar liefst 3 gerenommeerde golfterreinen en zelfs La Zenia Boulevard Shopping Center is slechts 2 km hiervandaan.

Maar de grootste troef van deze nieuwbouw appartementen ligt in de ruimte die ze aanbieden. Deze zijn echt uitzonderlijk ruim opgevat met heel veel lichtinval en mede door de grote zuid gerichte terrassen heb je hier echt veel waarde voor uw geld. Bij de meeste woningen heb je zelfs nog zeezicht ook ! Zeker bij de penthouses die dan nog eens over een prachtig solarium beschikken. Elk appartement heeft een parkeerplaats met berging in de ondergrondse garage.
Het complex geniet van een mooie tuin met allerlei planten, palmbomen en een zwembad met jacuzzi.

De appartementen liggen verdeeld over drie verdiepingen waarbij de bovenste ook nog eens een solarium hebben. De prijs start bij 193.000 € en eindigt bij 250.000 € voor het duurste penthouse. Elke woning heeft 2 slaapkamers en de 2 badkamers hebben vloerverwarming. Een derde slaapkamer is mogelijk mits een optie van 4500 of 6500 € naargelang de versie.

Enkel voor snelle beslissers !!

Detail

 • Icon
  Eigenschap ID
  SM-VC
 • Icon
  2
  slaapkamers
 • Icon
  2
  badkamers
 • Icon
  Eigenschap Grootte
  87 m²
 • Icon
  Ondergrondse parkeerplaats met berging
  Garage