Vergelijk aanbiedingen

         

 

 

MOTIMMO, uw Vlaamse makelaar in Spanje

We werken zowel in België als in Spanje zodat je altijd op ons beroep kunt doen. Wil je iets kopen of verkopen in België ? Dan zijn we hier. Wil je iets bekijken of kopen in Spanje, dan zijn we daar. Gemakkelijker kan niet ! Heb je graag info vooraleer je op verkenningstocht gaat naar Spanje dan kun je die in België al krijgen. Eens je in Spanje bent wordt je ook daar verder begeleid, als je dat wil. Wij passen ons steeds aan !

Wij helpen u graag verder in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Pools.

 

MOTIMMO : wie, wat, waar

Motimmo steunt op twee intense passies : motorfietsen en immobiliën. Deze twee heel erg verschillende zaken zitten in ons bloed en het diploma van meetkundige-schatter van onroerende goederen, gegradueerde in de topografie, hangt al 35 jaar aan de muur.

Wij willen vooral de eventuele geïnteresseerden, de klanten dus, gerust stellen en het vertrouwen geven dat ze verdienen. Zeker bij zo’n belangrijke beslissingen zoals het aankopen van huis of grond !

Voor het vastgoed in België werken we samen met “de Leefboom”, het vastgoedkantoor in Lochristi waar men dezelfde waarden als wij heel erg belangrijk vindt : vertrouwen en eerlijkheid gecombineerd met vakkennis en ervaring !!

Aangezien wij zelf aan de Costa Blanca in Spanje wonen is het heel eenvoudig om alles goed op te volgen. We onderhouden zeer goede relaties met de verschillende bouwfirma’s en met herverkoop specialisten, zodat we een correct overzicht bewaren.

Wie via Motimmo een onroerend goed aankoopt wordt geholpen van bij het begin van de zoektocht, bij de aankoop en nog ver daarna. Service blijft onze voornaamste troef. In Spanje werken we ook samen met een degelijk en neutraal advocatenkantoor waar er steeds een Nederlandstalig aanspreekpunt is. Dat lijkt niet zo belangrijk maar is het zeker en vast wel. Koop in Spanje altijd via een betrouwbare makelaar !! Als je deze raadgevingen opvolgt kan er niets mislopen en genieten jullie binnenkort zelf van een mooi verblijf in het rustige, zonnige zuiden !

Luc Van Hoenacker