WIE IS MOTIMMO

         

 

 

MOTIMMO, uw Vlaamse makelaar in Spanje

Om alles zo goed en snel mogelijk te kunnen opvolgen zijn wij zelf naar Spanje verhuisd. Wij wonen centraal aan de Costa Blanca en kennen de omgeving op ons duimpje.
Samen met u verkennen we de streek, de gewoontes, de restaurantjes, de mooie plekjes aan de Middellandse Zee en noem maar op. Want niet alleen de perfecte woning vinden is belangrijk, ook de omgeving moet jullie bevallen en aan de verlangens voldoen.

Wij onderhouden zeer goede relaties met de talrijke bouwfirma’s en met herverkoop specialisten zodat we elk project tot in de details kennen en opvolgen.

Motimmo steunt op passie en kennis ! Het diploma van meetkundige-schatter van onroerende goederen, gegradueerde in de topografie, hangt hier trouwens al meer dan 39 jaar aan de muur !!

Wij willen vooral de eventuele geïnteresseerden, de klanten dus, gerust stellen en het vertrouwen geven dat ze verdienen. Zeker bij zo’n belangrijke beslissingen zoals het aankopen van huis of grond !

Wie via Motimmo een onroerend goed aankoopt wordt geholpen van bij het begin van de zoektocht, bij de aankoop en nog ver daarna. Service blijft onze voornaamste troef. In Spanje werken we ook samen met een degelijk en neutraal advocatenkantoor waar er steeds een Nederlandstalig aanspreekpunt is. Dat lijkt niet zo belangrijk maar is het zeker en vast wel. Koop in Spanje altijd via een betrouwbare makelaar !! Als je deze raadgevingen opvolgt kan er niets mislopen en genieten jullie binnenkort zelf van een mooi verblijf in het rustige, zonnige zuiden.

Wij helpen u graag verder in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Pools.

Luc Van Hoenacker

Compare listings

Vergelijken