Vergelijk aanbiedingen

         

 

 

MOTIMMO, vastgoedmakelaar in België en Spanje

We werken zowel in België als in Spanje zodat je altijd op ons beroep kunt doen. Wil je iets kopen of verkopen in België ? Dan zijn we hier. Wil je iets bekijken of kopen in Spanje, dan zijn we daar. Gemakkelijker kan niet ! Heb je graag info vooraleer je op verkenningstocht gaat naar Spanje dan kun je die hier al krijgen. Eens je ginder bent wordt je ook daar verder begeleid, als je dat wil. Wij passen ons steeds aan !

Wij helpen u graag verder in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Pools.

 

MOTIMMO : wie, wat, waar

Motimmo steunt op twee intense passies : motorfietsen en immobiliën. Deze twee heel erg verschillende zaken zitten in ons bloed en het diploma van meetkundige-schatter van onroerende goederen, gegradueerde in de topografie, hangt al 35 jaar aan de muur.

Wij willen vooral de eventuele geïnteresseerden, de klanten dus, gerust stellen en het vertrouwen geven dat ze verdienen. Zeker bij zo’n belangrijke beslissingen zoals het aankopen van huis of grond !

Voor het vastgoed in België werken we samen met “de Leefboom”, het vastgoedkantoor in Lochristi waar men dezelfde waarden als wij heel erg belangrijk vindt : vertrouwen en eerlijkheid gecombineerd met vakkennis en ervaring !!

Voor het vastgoed in Spanje werken we vanuit ons adres in België en/of vanuit onze locatie in Spanje aan de Costa Blanca Zuid alwaar we zeer goede relaties onderhouden met verschillende bouwfirma’s en met herverkoop specialisten.

Wie via Motimmo een onroerend goed aankoopt wordt geholpen van bij het begin van de zoektocht, bij de aankoop en nog ver daarna. Service blijft onze voornaamste troef. In Spanje werken we ook samen met een degelijk advocatenkantoor waar er steeds een Nederlandstalig aanspreekpunt is. Dat lijkt niet zo belangrijk maar is het zeker en vast wel. Koop in Spanje altijd via een betrouwbare makelaar en zeker samen met een advocatenkantoor. Als je deze raadgevingen opvolgt kan er niets mislopen en genieten jullie binnenkort zelf van een mooi verblijf in het rustige, zonnige zuiden !

Luc Van Hoenacker