In aanbouw Nieuwbouw Te koop NIEUW

Apart vormgegeven villa’s en appartementen bij lagune Torrevieja

Spain Torrevieja 03186
  • Vanaf 253.000€

Beschrijving

Dit net iets andere nieuw project wordt groot en speciaal.
De goed uitgekozen ligging zorgt voor mooie vergezichten over zowel de lagune van Torrevieja als over de achterliggende bergen en tegelijkertijd ben je hier amper 3 km van de Middellandse Zee verwijderd via een zeer snelle en vlotte verbinding. In de onmiddellijke nabijheid vindt je alle faciliteiten waaronder supermarkten, winkels, benzinestations, bars, restaurants, hospitaal enz… Het enorm bekende La Zenia Boulevard Shopping Center ligt op 3 km en in een straal van 5 km tref je verschillende prachtige golfterreinen.

Het complex zal bestaan uit geschakelde villa’s en appartementen van het “duplex” type waarbij er zich een woning op het gelijkvloers bevindt en een tweede woning op de verdieping met een eigen solarium.
Het bijzondere hier is dat zowel de villa’s als de gelijkvloerse appartementen over een kelderverdieping beschikken, iets wat vrij exclusief is maar heel erg praktisch.

In die ondergrondse ruimte bevinden zich tevens de parkeerplaatsen en een privé toegang voor de gelijkvloerse woningen.
De “duplex” type woningen hebben de keuze tussen zicht op de lagune of zicht op het zwembad.
Er is een grote gemeenschappelijke zone met tuin, gym, speelplein en twee grote zwembaden, één voor volwassenen en één voor kinderen.
Alle woningen hebben elektrisch rolluiken, intercom, alarm, alle elektrische toestellen en pré airco.

Startprijs voor de geschakelde villa’s is 354.000 €. Er zijn 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Er is een bewoonbare oppervlakte van 72 m² op het gelijkvloers plus 12 m² op de verdieping en 57 m² op het solarium.

Voor de gelijkvloerse woning van de “duplex” types start de prijs bij 253.000 €. Er zijn 2 slaapkamers en 3 badkamers waarbij 1 badkamer te vinden is in de kelderverdieping van 13 m², gelijkvloers bedraagt de woonoppervlakte 75 m² en is er een terras van 45 m².

De woning op de verdieping heeft een startprijs van 258.000 € met 75 m² woonoppervlak, een terras van 19 m² en een solarium van 74 m².

 

Details

Property ID
MP-NV
Slaapkamers
2,3
Badkamers
2,3
Property Size
85 m²
Garage
Ondergrondse parkeerplaats

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc