In aanbouw Nieuw Nieuwbouw Te koop

Appartementen met goede ligging Villamartin

03189 Villamartin
  • Start vanaf 183.000€

Beschrijving

Het splinternieuwe kleinschalige project van een grote bouwonderneming ligt zeer strategisch tussen 3 fantastische golfterreinen in. Er is een koopcentrum op wandelafstand met supermarkten, bars, restaurants, apotheek en noem het maar op. Het appartement is zuid gericht en kijkt op een groene zone. Op de hogere niveaus is er zelfs zeezicht. De Middellandse Zee is trouwens amper 3 km van hier verwijderd en zelfs La Zenia Boulevard Shopping Center is slechts 2 km hiervandaan.

De 11 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen, hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, airco warm/koud is inbegrepen en er zijn rolluiken.
Een parkeerplaats met berging is beschikbaar in de ondergrondse parking mits een meerprijs van 4500 €. De moderne look met grote raampartijen zorgt voor veel licht en ruimtegevoel.  Alle woningen hebben terrassen.
Er is een gemeenschappelijke tuin met zwembad.

De bebouwde oppervlakte ligt tussen 68 en 94 m² en de prijs start bij 183.000 € en eindigt bij 318.000 € voor de (2) penthouses die dan natuurlijk nog grotere terrassen hebben en genieten van prachtige vergezichten (en zeezicht).

Details

Property ID
TR-BOA
Slaapkamers
2,3
Badkamers
2
Property Size
68 m²
Garage
ondergrondse parking met berging in optie

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc