In aanbouw Nieuwbouw Te koop

Fantastische villa’s binnen top golfterrein Campoamor

Dehesa De Campoamor, Alicante, Spanje
  • 1.275.000€

Beschrijving

Deze villa’s worden met de meeste zorg en de hoogste kwaliteit gebouwd door een ervaren bouwfirma. Ze liggen binnen een zeer prestigieus golfcomplex waar rust en klasse overheerst. Toch ben je hier slechts 5 km verwijderd van de Middellandse Zee met talrijke promenades , zandstranden en leuke haventjes binnen bereik. Binnen het golfcomplex zelf vind je ook alles wat nodig is voor het dagelijkse leven.

De zuid gerichte villa’s hebben 5 slaapkamers en de 4 badkamers zijn van vloerverwarming voorzien. Alle elektrische toestellen zijn inbegrepen net als elektrische rolluiken in de slaapkamers en de complete airco installatie.
Er is privé parkeerplaats voorhanden en een privé zwembad met alle terrassen.

De prijs is afhankelijk van de wensen van de klant want alles is mogelijk. Naargelang de grootte van het perceel en de eventuele opties, zoals bijvoorbeeld een volledige kelderverdieping/garage, alarmsysteem, aangelegde tuin, zonnepanelen enz…. In dit voorbeeld is de perceelsgrootte 1529 m², de woonoppervlakte meer dan 400 m² met een ondergrondse garage van 101 m² en een zwembad van 54 m².

Vraag gerust om meer inlichtingen !

Details

Property ID
GE-AD
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Property Size
+400 m²
Land Area
1529 m²
Garage
ondergrondse parkeerplaats/garage

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc