Nieuwbouw Te koop

Goed uitgeruste appartementen Punta Prima

Punta Prima, Alicante, Spanje
  • Vanaf 185.000€

Beschrijving

Deze appartementen zijn zeer volledig uitgerust en hebben allemaal een terras, elektrische rolluiken in leefruimte en in de 2 of 3 slaapkamers, vloerverwarming in de 2 badkamers en een oppervlakte die varieert van 68 tot 87 m². Tegen een meerprijs van 5000 € is een ondergrondse parkeerplaats met berging beschikbaar. De airco warm/koud is klaar voor gebruik.

De penthouses zijn 94 m² groot en hebben een solarium van 41 m² met ; een buitenkeuken voorzien van gootsteen en bbq, een jacuzzi, een buitendouche en een pergola. Hier zijn ook de ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs die begint vanaf 385000 €.

Het paradepaardje van dit complex wordt zeker de speciaal aangelegde unieke tropische tuin die herinnert aan de brousse in Bali met o.a. twee gemeenschappelijke zwembaden, een klein kunstmatig meer met relax zone, een binnenjacuzzi, een sauna en gym ruimte enz… Je kan je hier dus nooit vervelen maar wel op verschillende manieren genieten van zon en rust.

De ligging van het domein is ook nog eens zeer interessant te noemen door de aanwezigheid van bars, restaurants, winkels, prachtige golfterreinen en alles wat je maar denken kan in de onmiddellijke nabijheid. Zelfs de spectaculaire zandstranden van de Middellandse Zee zijn vlakbij.

Details

Property ID
TR-BA
Slaapkamers
2,3
Badkamers
2
Garage
ondergrondse parkeerplaats in optie

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc