Vergelijk aanbiedingen

Kwaliteitsappartementen Villamartin EINDFASE

03189 Villamartín, Alicante, Spanje
Vanaf195.000€

Beschrijving

Deze appartementen liggen in een modern klassevol complex.
Er zijn woningen op het gelijkvloers met eigen groot terras, woningen op de tussenverdiepingen en penthouses met een solarium.

Het volledig afgesloten domein beschikt over een gemeenschappelijke zone met buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad, sauna en fitnessruimte.
Alle appartementen kijken uit op een open ruimte van op de grote terrassen of balkons zodat je om het even waar steeds van veel licht en/of zon kunt genieten.
Er is steeds een ondergrondse parkeerplaats met berging inbegrepen bij elke woning.

Het domein is strategisch gelegen op amper 2.5 km van la Zenia beach met zijn mooie zandstranden en aangename baaien. Alle winkels, banken, apotheken enz…, zijn vlakbij, evenals het beroemde La Zenia Boulevard Shopping Center. Binnen een straal van 2 km zijn er ook nog 3 prachtige golfterreinen ; Golf Villamartin, Real club de Golf de Campoamor en Golf Las Ramblas de Campoamor.

De prijzen van de gelijkvloerse woningen starten bij 165.000 €, de woningen op de 3 tussenverdiepen hebben een startprijs van 173.000 € en de penthouses starten bij 237.000 €. Die penthouses genieten bovendien van een solarium van 43 m².

Dit complex nadert zijn eindfase en dit is het voorlaatste blok dat in aanbouw is maar waarvan de verkoop nu is gestart. De 2 laatste blokken genieten van de beste uitzichten en de meeste rust. HET IS DUS NU ECHT DE MOMENT OM DE MOOISTE APPARTEMENTEN ER UIT TE KIEZEN !!

Eindfase met nog woningen vanaf 195.000 €.

AANRADER !!!

Detail

 • Icon
  Eigenschap ID
  URGH
 • Icon
  2,3
  slaapkamers
 • Icon
  2
  badkamers
 • Icon
  Eigenschap Grootte
  66 m²
 • Icon
  1 ondergrondse parkeerplaats met berging
  Garage