Nieuwbouw Te koop BIJNA UITVERKOCHT !! LAATSTE KANS !!

Kwaliteitswoningen vlakbij zee in Torre de la Horadada

03191 Torre de la Horadada, Alicante, Spanje
  • Start vanaf 224.000€

Beschrijving

Deze woningen worden of zijn gebouwd door één van de betere en meest ervaren firma’s uit de omgeving. Er wordt dan ook alleen maar met zeer goed materiaal gewerkt waarbij bvb de buitenmuren van 30 cm dik voorzien zijn van extra geluidsisolatie. Er is anti-diefstal hekwerk voorzien op de benedenverdiepingen en zowel badkamer(s) als woonruimte en keuken hebben vloerverwarming. Er zijn elektrische rolluiken en alle keukentoestellen en doucheschermen zijn inbegrepen.

Hier vindt je geschakelde woningen van ongeveer 72 tot 104 m². Er zijn  3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers, meestel met een solarium van 45 tot 75 m². Er is altijd een groot terras aanwezig.  De bewoonbare oppervlakte ligt tussen de 79 en 104 m². Kostprijs start hier vanaf 208000 €.  Voor meer info kan je ons steeds contacteren voor de juiste beschikbaarheid en specifieke prijs.

Er is een gemeenschappelijke tuin met zwembad en verwarmde jacuzzi. Het gehele complex ligt op amper 500 m van de blauwe Middellandse Zee en de aangename promenade van Torre de la Horadada.

Goed om weten is dat er hier geen hoogbouw toegelaten is ! Verder heeft deze omgeving alles wat je maar nodig kan hebben binnen wandelafstand.

Nog slechts een paar woningen beschikbaar bij dit project, maar wel nog in de opvolger hiervan !! (Alle van 105 m²)

Details

Property ID
CCA-PM4-5
Slaapkamers
3
Badkamers
2,3
Property Size
105 m²

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc