Featured In aanbouw Nieuwbouw Te koop NIEUW

Mooi afgewerkte appartementen Pilar de la Horadada

03190 Pilar de la Horadada
  • Vanaf 229.900€

Beschrijving

Splinternieuw project van een bouwbedrijf dat goede kwaliteit en afwerking biedt.

Het domein bestaat uit “bungalow” type woningen met een appartement op het gelijkvloers met eigen tuintje en daarboven een woonunit met eigen solarium van ongeveer 63 m².
Er is ook een appartementen blok met gelijkvloerse woningen, daarboven tussenliggende appartementen en op het hoogste verdiep dan penthouses met eigen solarium en jacuzzi. In dit blok is er ook een lift vanuit de ondergrondse garage tot op het solarium.

Er zijn steeds 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers waarbij deze laatste altijd vloerverwarming hebben. De woonoppervlakte bedraagt 81 m². (2 slaapkamers). Een ondergrondse parkeerplaats met berging is steeds inbegrepen.

De gemeenschappelijke tuin krijgt een zwembad, jacuzzi, gym, speelplein en een gezellige speciale vormgeving.

Voor het bungalow type starten de prijzen voor een gelijkvloerse woning bij 249.900 €, het appartement erboven (met solarium) heeft een startprijs van 269.900 €. De woonunits op de eerste verdieping van het appartementenblok kosten 229.900 € (vanaf) en een penthouse (met solarium) start bij 339.900 €.

De Middellandse Zee is slechts 2.5 km verwijderd en op wandelafstand vindt je allerlei winkels, bars, restaurants en alles wat er maar nodig kan zijn.

Details

Property ID
LAM-7
Slaapkamers
2,3
Badkamers
2
Property Size
81 m²
Garage
ondergrondse parkeerplaats met berging

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc