In aanbouw Nieuwbouw Te koop

Standingvolle villa’s vlak bij zee in El Campello

03560 El Campello, Alicante, Spanje
  • Vanaf 318.400€

Beschrijving

Deze bouwfirma, gekend voor het werken met hoge kwaliteitsmaterialen, zal deze nieuwe villa’s bouwen in een zeer gegeerde buurt in El Campello. Dit betekent dat je overal dichtbij bent en toch in een rustige omgeving zal wonen op amper 600 m van de Middellandse Zee !

De villa’s hebben 3 slaapkamers en de 2 badkamers komen met extra vloerverwarming. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan het gebruik van degelijke constructiematerialen met o.a. de nadruk op geluid en warmte isolatie, dit zowel bij het metselwerk (dubbele muren met warmte isolatie) als bij de ramen. Er zijn automatische rolluiken voorzien. Er is overal LED verlichting, een intercom systeem, de tuin wordt aangelegd en er is een aluminium toegangspoort.

Een zwembad is mogelijk en kost 13.000 tot 14.500 € extra afhankelijk van de grootte.

Een andere zeer interessante optie bestaat er in de woning van een kelderverdieping te voorzien. Voor een basis inrichting kost dit 39.500 € extra, dan heb je een inrit voor de auto, een elektrische garagepoort, licht en watervoorzieningen en een deur naar het terras. Voor 54.900 m² worden daar bovenop alle scheidingsmuren geplaatst met een extra slaapkamer en badkamer.

Details

Property ID
MED-LAM
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Property Size
106 m²
Land Area
239 m²
Garage
eigen privé parkeerplaats

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc