Vergelijk aanbiedingen

Top appartementen binnen top golfresort Campoamor

Dehesa De Campoamor, Alicante, Spanje
Start vanaf289.000€

Beschrijving

Deze appartementen zijn werkelijk top klasse. Ze liggen in een zeer prestigieus golfresort op amper een goede 5 km van de Middellandse Zee.

Er zijn woningen op het gelijkvloers en op de drie bovenliggende verdiepingen waarbij het bovenste een penthouse is. Ze zijn allemaal zuid of zuid-oost gericht en hebben zicht op het golfterrein en/of de zee. Het golfterrein zelf heeft alle noodzakelijke voorzieningen maar op een paar kilometer vindt je ontelbare bars, restaurants, apotheken, supermarkten enz … Z
Zelfs La Zenia Boulevard Shopping Center ligt vlakbij.

Bij de opbouw is er speciale aandacht besteed aan geluid en warmte isolatie, zelfs tussen de verdiepingsvloeren in. Er is een ingerichte keuken met alle elektrische toestellen, er zijn elektrische rolluiken voor de slaapkamers, er is elektrische vloerverwarming op de badkamers, een ventilatiesysteem, airco met warmtepomp, waterverzachter systeem, video intercom, domotica enz….
Er is altijd een parkeerplaats met berging inbegrepen in de prijs. Het gemeenschappelijk zwembad ligt in een verzorgd aangelegde tuin met irrigatiesysteem.

De prijs ligt tussen de 289.000 en 539.000 € afhankelijk van verdieping en grootte, maar het zijn stuk voor stuk pareltjes !

Detail

 • Icon
  Eigenschap ID
  GE-LIM
 • Icon
  3
  slaapkamers
 • Icon
  2
  badkamers
 • Icon
  Eigenschap Grootte
  135 m²
 • Icon
  Ondergrondse parkeerplaats met berging
  Garage