In aanbouw Nieuwbouw Te koop EXCLUSIEF

Uiterst luxueuze en moderne appartementen Villajoyosa

03570 Villajoyosa, Alicante, Spanje
  • Start vanaf 287.700€

Beschrijving

Dit groot en zeer modern complex valt enorm op door de speciale architectuur waardoor elke woning wel iets uitzonderlijks te bieden heeft. Er zijn woningen op het gelijkvloers met een eigen tuin en die los lijken te staan van het appartement zelf, er zijn woningen op de tussenverdiepingen en er zijn penthouses.

De grootste troef is natuurlijk de uitzonderlijk aantrekkelijke ligging. Letterlijk op een paar stappen van de zee aan een zeer rustige baai en vlakbij een vrij groot dorp waar je alles, maar dan ook alles, kan vinden.

Elke woning heeft 2 of 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Terrassen hebben ze allemaal en afhankelijk van de ligging is er een eigen tuin of een solarium. Er is steeds een ondergrondse parkeerplaats met berging voorzien. Er zijn zelfs appartementen die automatisch 2 garages en een berging hebben. De woonoppervlakte ligt tussen 70 en 163 m² waardoor er keuze is voor ieders budget.

Het domein beschikt over een zeer uitgebreide infrastructuur waaronder 3 buitenzwembaden, waaronder een gewoon zwembad, een relax zwembad en een kinderzwembad. Je vindt er ook een spa ruimte met verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna en Turks bad. Er is een buiten gym, een speelplein en fietsparking. Er zijn overal beveiligingscamera’s.

Elk appartementenblok heeft wel iets eigen en het is dan ook zo goed als onmogelijk om hier alle verschillende mogelijkheden op te sommen. De prijzen starten bij 287.700 € en lopen op tot 798.000 €. Alles is natuurlijk afhankelijk van de ligging, de oriëntatie en de grootte maar het staat vast dat dit project enorm veel te bieden heeft. Het loont dus echt de moeite om er met ons samen eens heen te gaan!

CONTACTEER ONS GERUST VOOR MEER SPECIFIEKE INFO.

Details

Property ID
QU-AL
Slaapkamers
2,3
Badkamers
2,3
Property Size
70 m²
Garage
ondergrondse parkeerplaats

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc