Featured ALLE Herverkoop Nieuwbouw EXCLUSIEF

VERKOCHT ! UNIEKE geschakelde woning met privé lift en privé garage

03189 Orihuela Costa

Beschrijving

Deze UNIEKE en perfect onderhouden geschakelde woning beschikt over een PRIVE LIFT en een zeer grote PRIVE GARAGE.

Er is een ruime living met open keuken en alle elektrische toestellen (Bosch) zijn aanwezig. De 3 slaapkamers, waarvan 1 op het gelijkvloers, hebben allemaal een eigen badkamer en de twee op de verdieping beschikken over een eigen terras.
Er is een groot solarium met 65 m² bruikbare oppervlakte van waarop je mooie uitzichten hebt en zelfs de Middellandse Zee kan zien. Op dit zeer aangename terras geniet je de ganse dag door van de zon maar indien gewenst kan je ook in de schaduw luieren of van extra privacy genieten door de rondom aanwezige verticale en horizontale oprolbare windschermen. Hier is het zalig vertoeven in uw eigen wereldje!
Een andere UITZONDERLIJKE eigenschap van deze woning is de privé lift met 4 haltes waardoor je nooit moet sleuren met boodschappen of wat dan ook.
De lift start immers vanuit de ondergrondse garage en heeft een halte op het gelijkvloers, op de verdieping en ten slotte op het solarium. Uitermate comfortabel dus. Alle verdiepingen zijn vanzelfsprekend ook met de trap bereikbaar.
Een volgende EXCLUSIEVE troef is de zeer grote privé garage van 68 m² met brede sectionaal poort en afstandsbediening. Deze garage is bovendien volledig betegeld zoals de woonruimtes zelf.
Alle privé zichtbare muren zijn behandeld en geverfd met een speciale hechtingslaag en verschillende lagen waterafstotende, ademende en afwasbare verf in originele kleur. Er is een filtersysteem aanwezig waardoor de volledige woning over helder en drinkbaar beschikt.
In de prijs zijn ook de zetel, salontafel, TV meubel, tafel met 4 stoelen, 4 nachtkastjes en 2 slaapkamerbedden met opbergruimtes voorzien.

De woonomgeving is zeer geliefd door de uitgekiende ligging. Eerst en vooral is er de eigen gemeenschappelijke zone met een mooi aangelegd binnenplein met palmbomen en diverse andere planten. Er is een kinderspeelplein, petanque baan en vooral 2 grote zwembaden waarvan 1 verwarmd met behulp van gemeenschappelijke zonnepanelen waardoor de maandelijkse kosten zeer laag blijven. Je kan er dus het ganse jaar door buiten zwemmen of gewoon languit genieten op het alom aanwezige kunstgras of gewoon uitrusten op één van de banken.
Daarnaast ben je hier amper 2.5 km verwijderd van de Middellandse Zee en kan je er zelfs zeer gemakkelijk heen wandelen. Het Zenia Boulevard Shopping Center is slechts 1 km hiervandaan en op 150 meter wandelafstand tref je een aantal restaurants, winkels, fitness, tearooms enz… Op 500 m is er de wekelijkse zaterdag markt en stap je 800 meter dan bereik je al een grote supermarkt, een tankstation, apotheek, restaurants, tuincenter enz… Alles is dus vlakbij!
In een straal van 3 tot 5 km vind je reeds 4 prachtige golfterreinen, een groot hospitaal en natuurlijk diverse mooie stranden en baaien.
En niet te vergeten dat je hier midden in de gezondste regio van Europa woont door de aanwezigheid van de grote zoutmeren die zorgen voor extra jodium in de lucht en het water wat dan weer helend werkt voor reumapatiënten of mensen met rugpijnen, huidproblemen enz…

De bereikbaarheid kan niet veel beter zijn dan hier. De AP7 snelweg is vlakbij met een op en afrit op 1 km en de N332 ligt op 2 km waardoor je dus steeds in alle richtingen een zeer vlotte verbinding hebt. De luchthaven van Alicante is 45 km naar het noorden, die van Murcia (Corvera) is 45 km naar het zuiden en beiden zijn eenvoudig en snel bereikbaar.

OPMERKING: de woning zal vrij zijn begin 2024

VERKOCHT !

Details

Property ID
RPA11
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Property Size
102 m²
Garage Size
68
Garage
Privé garage
Year Built
2017

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc