In aanbouw Nieuw Nieuwbouw Te koop

Zeer mooie villa’s in top golfresort Campoamor

Dehesa De Campoamor, Alicante, Spanje
  • Start vanaf 498.000€

Beschrijving

Deze zeer moderne en lichte villa’s liggen in een top golfresort op amper 5 km van de Middellandse Zee in Campoamor. Dit golfresort straalt rust en klasse uit en deze villa heeft alles om daarin te schitteren. Er is vooral aandacht voor zeer veel lichtinval en het één voelen met de omgeving.

Alle villa’s kunnen gepersonaliseerd worden maar worden steeds met zeer goede materialen gebouwd. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse garage en/of solarium te voorzien, of de woning met een tweede verdieping uit te rusten. Alle comfort is aanwezig en alle mogelijke extra’s zijn te bespreken om zo een zeer gepersonaliseerde woning te bekomen.

De percelen grond zijn tussen 918 en 936 m² groot, de woonoppervlakte bedraagt 135 m². De prijs start bij 498.000 € en gaat tot 559.000 €.

Er is een TWEEDE versie van deze villa beschikbaar op een iets kleiner stuk grond maar met een extra wc ruimte. Grotendeels vergelijkbaar met de woning hierboven beschreven. Hierbij zijn de percelen tussen 538 en 717 m², de woonoppervlakte ligt tussen de 150 en 185 m² en de prijzen gaan van 590.000 tot 625.000 €. Deze villa’s liggen nog iets centraler in het golfcomplex en hebben zicht op de golfbaan.

 

Details

Property ID
TRT-LA-LE
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Property Size
135 m²
Land Area
918 m²
Garage
Privé garage

Compare listings

Vergelijken
luc
  • luc